Μαθήματα

Η σχολή προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για όλα τα επίπεδα και τις ανάγκες.

Pole Dance

Beginners: Για όσες δεν έχουν ξανακάνει pole dancing. Σε αυτό το επίπεδο χτίζουμε τις βασικές κινήσεις  στον στύλο και τα συνδυάζουμε όλα μαζί σε μια χορογραφία.

Intermediate: Σε αυτό το επίπεδο διδάσκεται χορογραφία με πιο δύσκολα ακροβατικά tricks που συνδυάζει τις κινήσεις που έχουν διδαχτεί στο tricks n combos int1 & int2 με παραλλαγές για να υπάρχει μια πρόκληση και για τα δύο επίπεδα.

Advanced: Αυτό το επίπεδο δε χρειάζεται εξήγηση! Kινήσεις εμπνευσμένες από τις καλύτερες pole dancers του κόσμου!

Extreme: Αυτό το επίπεδο αφορά μαθητές που ασχολούνται χρόνια και θέλουν να συμμετάσχουν σε επαγγελματικούς αγώνες ή να διδάξουν pole dance.

Open Class: Ένα μάθημα διαφορετικό από όλα τα άλλα! Ανοιχτό για όλα τα επίπεδα και διάρκειας 1,5 ώρας, αυτό το μάθημα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ανεξαρτήτως επιπέδου. Συνδυάζουμε καλή ενδυνάμωση στην προθέρμανση, διδάσκουμε κινήσεις ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή και στο τέλος τις συνθέτουμε σε μια μικρή χορογραφία!

Tricks n Combos

Επίπεδα Intermediate 1 , 2, Advanced, Extreme: Σε αυτό το μάθημα δίνεται έμφαση στην τεχνική εκτέλεση των κινήσεων pole dancing και διδάσκονται πιο δύσκολα ακροβατικά και συνδυασμοί τους.

Sexy Flow

Θεωρούμε πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξωτερικεύσει κάποιος την θηλυκή του πλευρά από το pole dancing. Eύκολες κινήσεις στον στύλο με ακροβατικά εδάφους συνδυασμένα σε μια sexy χορογραφία που αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας.

Flex

Για όσες επιθυμούν να αυξήσουν τη δύναμη και την ευλυγισία τους αποκτώντας ένα πιο υγιές σώμα. Οι ασκήσεις είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να βοηθούν το σώμα να εκτελεί πιο εύκολα και όμορφα τα ακροβατικά στον στύλο. Το Flex Power απευθύνεται στα πιο προχωρημένα επίπεδα της σχολής.

Advanced Streching

Το απόλυτο μάθημα για όσα άτομα επιθυμούν να αποκτήσουν την ευλυγισία που έχει το κορίτσι λάστιχο! Ξεκινώντας με μια γρήγορη και δυναμική προθέρμανση, έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν οι μύες, προχωράμε σε βαθιές διατάσεις που χαλαρώνουν το σώμα, βοηθούν στην καλή κυκλοφορία του αίματος και αυξάνουν την ευλυγισία.

Aerialistic

Ένα μάθημα εμπνευσμένο κατευθείαν από το τσίρκο! Ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας πάνω σε στεφάνι και πανί, οι οποίες βοηθούν στην εκτέλεση μιας σειράς κινήσεων, με ομορφιά και αρμονία! Ελάτε, και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν τόσες όμορφες κινήσεις παρόμοιες με αυτές του pole dancing!

Body Power

Ένα μάθημα σκληρής ενδυνάμωσης πάνω στον στύλο για όσους ζηλεύουν την ατσάλινη δύναμη των πρωταθλητών! Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε μαθητές επιπέδων intermediate 1 και πάνω και στοχεύει στην εξάσκηση του σώματος, ώστε να εκτελεί με ευκολία δύσκολα και δυναμικά tricks, όπως iron X, Y planks, iguana mounts κτλ.