Μαθήματα

Η σχολή προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για όλα τα επίπεδα και τις ανάγκες.

Pole Dance

Beginners: Για όσες δεν έχουν ξανακάνει pole dancing. Σε αυτό το επίπεδο χτίζουμε τον κορμό των βασικών ασκήσεων στον στύλο.

Intermediate: Σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται πιο δύσκολα ακροβατικά tricks και απευθύνεται σε άτομα που έχουν κάποια εμπειρία στον χώρο των ακροβατικών.

Advanced: Αυτό το επίπεδο δε χρειάζεται εξήγηση! Kινήσεις εμπνευσμένες από τις καλύτερες pole dancers του κόσμου!

Extreme: Το extreme αφορά μαθητές που ασχολούνται χρόνια και θέλουν να συμμετάσχουν σε επαγγελματικούς αγώνες ή να διδάξουν pole dance.

Pole Choreography

Το μάθημα αυτό συνδυάζει δημιουργικά τον χορό στον στύλο με διαφορετικά είδη χορού στο έδαφος και απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα. Με αυτό τον τόπο ο μαθητής εξοικειώνεται με τον στύλο και το σώμα του τα οποία δένουν αρμονικά σε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Sexy Flow

Θεωρούμε πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξωτερικεύσει κάποιος την θηλυκή του πλευρά από το pole dancing. Eύκολες κινήσεις στον στύλο με ακροβατικά εδάφους συνδυασμένα σε μια sexy χορογραφία που αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας.

Flex

Για όσες επιθυμούν να αυξήσουν τη δύναμη και την ευλυγισία τους αποκτώντας ένα πιο υγιές σώμα. Οι ασκήσεις είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να βοηθούν το σώμα να εκτελεί πιο εύκολα και όμορφα τα ακροβατικά στον στύλο. Το Flex Power απευθύνεται στα πιο προχωρημένα επίπεδα της σχολής.

Advanced Streching

Το απόλυτο μάθημα για όσα άτομα επιθυμούν να αποκτήσουν την ευλυγισία που έχει το κορίτσι λάστιχο! Ξεκινώντας με μια γρήγορη και δυναμική προθέρμανση, έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν οι μύες, προχωράμε σε βαθιές διατάσεις που χαλαρώνουν το σώμα, βοηθούν στην καλή κυκλοφορία του αίματος και αυξάνουν την ευλυγισία.

Aerial Hoop/Aerial Silks

Δυο μαθήματα εμπνευσμένα κατευθείαν από το τσίρκο! Ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας πάνω σε στεφάνι ή πανί, οι οποίες βοηθούν στην εκτέλεση μιας σειράς κινήσεων, με ομορφιά και αρμονία! Ελάτε, και θα ανακαλύψετε έναν νέο κόσμο εκγύμνασης και χορού στον αέρα!

Body Power

Ένα μάθημα σκληρής ενδυνάμωσης πάνω στον στύλο για όσους ζηλεύουν την ατσάλινη δύναμη των πρωταθλητών! Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε μαθητές επιπέδων intermediate 1 και πάνω και στοχεύει στην εξάσκηση του σώματος, ώστε να εκτελεί με ευκολία δύσκολα και δυναμικά tricks, όπως iron X, Y planks, iguana mounts κτλ.

Aerial Kids

Ένα μάθημα εναέριων ακροβατικών σχεδιασμένο ειδικά για τους μικρούς φίλους! Μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι τα παιδία έρχονται σε επαφή με τον χώρο των εναέριων ακροβατικών και της γυμναστικής, αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας.