Εκπαιδευτές

Μαριάννα Παλλίδη

Η Μαριάννα Παλλίδη δημιούργησε τη σχολή Polessence στα 27 της .

Παρότι πέρασε πολλά χρόνια της ζωής της μέσα στα βιβλία, σπουδάζοντας οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στο University of Manchester και ενώ ετοίμαζε τις αιτήσεις της για το διδακτορικό της, ένιωθε ότι της έλειπε η ελευθερία έκφρασης και η δημιουργικότητα.

Έχοντας αθλητικό παρελθόν, αφού έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση σε πανελλήνιο επίπεδο για χρόνια , αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα καινούργιο άθλημα που συνδυάζει τον χορό και την χάρη με την άθληση και τον δυναμισμό.

Έτσι ξεκίνησε το pole dancing, που της έδωσε την ευκαιρία να εκφραστεί μέσα από το σώμα της με έναν τρόπο που την έκανε να νιώθει δυνατή και ευτυχισμένη.

Με αυτά τα συναισθήματα ως κινητήριο δύναμη, βρίσκεται σε μια διαρκή κίνηση με στόχο την εξέλιξή της, μέσω της συνεχούς προπόνησης και της παρακολούθησης σεμιναριακών μαθημάτων με κάποιους από τους καλύτερους αθλητές παγκοσμίως όπως Karol Helms, Alethea Austin, Natasha Wang, Polina Voltchek, Oona Kivela, Jennyne Butterfly, Michelle Stanek, Steven Retchless, Ekaterina Romanova, Veronika Michailova, Rika Yakovleva, Julia Irinina, Olga Trifonova, Marina Bogomolova, Evgeny Greshilov και Natalia Egorova.

Έχοντας λάβει διδακτική εμπειρία, δουλεύοντας σε δύο διαφορετικές σχολές pole dancing για κάποια χρόνια, δημιούργησε το Polessence, μια σχολή, όπου προσπαθεί να μεταδώσει το πάθος και την αγάπη της για αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης όσο καλύτερα μπορεί! Χορεύοντας και διδάσκοντας δηλαδή!

Pole Dance Routine

Video Credits: Sebastian Fragopoulos

Φαίδρα Αριστοπούλου

Η σχέση της Φαίδρας με τον χορό ξεκίνησε σε μικρή ηλικία. Από τα 4 της μέχρι τα 15 παρακολουθούσε μαθήματα μπαλέτου στη σχολή της Άννας Πέτροβα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε καλλιτεχνικό πατινάζ, το οποίο ήταν η μεγάλη της αγάπη ως έφηβη!

Ασχολήθηκε πολύ με την μουσική κάνοντας μαθήματα φωνητικής με την Λία Βίσση και παίζοντας παράλληλα μουσική σε διάφορες σχολικές μπάντες! Ως φοιτήτρια της σχολής Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Αθηνών, συνδύασε την αγάπη της για τον χορό και την μουσική κάνοντας μαθήματα φλαμένκο.

Στα 19 γνώρισε το pole dancing και εκεί γεννήθηκε ένα μεγάλο πάθος που της άλλαξε τη ζωή, δίνοντάς της την ευκαιρία να ανακαλύψει τον κόσμο των εναέριων ακροβατικών! Εκ τότε, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με την Felix Cane, Evgeny Greshilov, Bendy Kate, Phoenix Kazree, Egor Churakov, Viktor Kocherin και Gabriel Tramullas

Στο Polessence διδάσκει από το 2014 pole dance και aerial hoop. Έχει λάβει μέρος σε πολλές χορό θεατρικές και ακροβατικές παραστάσεις και συνεργάζεται με διάφορες ομάδες κατά καιρούς , εξελίσσοντας τις γνώσεις της και εξερευνώντας καινούργια είδη έκφρασης.

Με την Μαριάννα γνωρίστηκαν το 2011. Αμέσως τις έδεσε η αγάπη τους για τα ακροβατικά και το χορό,η οποία σφραγίστηκε με μια δυνατή φιλία!

Μαζί προσπαθούν να μεταλαμπαδεύουν αυτή την αγάπη τους για το pole dancing στους μαθητές τους, ενώ παράλληλα εξερευνούν καινούργιους τρόπους έκφρασης και εξέλιξης των γνώσεών τους.

Aerial Hoop Routine

Video Credits: Sebastian Fragopoulos